Arbeta hos oss
Vill du jobba på Gotlands vackraste plats?
Vi är ett team som hjälps åt, vi gillar det vi gör och vi gillar våra gäster. Är det du som blir en del av vårt team?
Året om är det aktivitet hos oss och vi behöver duktiga och drivna medarbetare som trivs med service och högt tempo. Hör gärna av dig redan nu om du är nyfiken på att jobba hos oss både under högsommaren men även året om finns det möjlgiheter.
Välkommen till oss på Warfsholm!
Just nu söker vi bl.a. följande tjänster:
Året om:
Vill du jobba året runt på en av Gotlands vackraste platser?
Servering året runt: En viktig del i helheten på Warfsholm då det är du som träffar de flesta av våra gäster under hela året. Så du älskar såklart service och människor.
Du lägger schema för övriga extra i servisen och ingår i det i storlek varierande teamet som serverar våra gäster mat och dryck till frukost, lunch och middag.
Den här tjänsten är heltid delar av året och resterande månader finns timmar, antalet beror lite på dig som person, vad du vill och kan jobba med under lågsäsongen. För denna tjänst behöver du ha fyllt 20 år.
Mer om tjänsten läser du här
Serveringspersonal Extra:
Vi söker dig som under hela året vill tillhöra Team Warfsholm. Du vill ta några pass på helger och helgdagar under vår, höst och vinter och växla upp till att jobba mycket under sommarmånaderna. Det här teamet jobbar i olika pass under restaurangens öppettider. Så du kan jobba både frukost-, lunch- och kvällspass.
För vår-, sommar- och höstsäsong:
Städ: vi städar hotellrum och stugor samt restaurang och övriga ytor. Ser gärna att du har erfarenhet.
Servis: Det här teamet jobbar i olika pass under restaurangens öppettider. Så du kan jobba både frukost-, lunch- och kvällspass. Kassa/duka av/duka/diska. Vi ser gärna sökande både med och utan erfarenhet för att få ett bra team. För att jobba i servisen ser vi gärna att du har fyllt 18 år
Disk/runner: Diska samt hjälp till köket. Även här funkar det både med och utan tidigare erfarenhet och du kan vara under 18 år
Kockar och Kallskänkr: Laga mat till våra gäster. Lunch/kväll/beställningar såsom fester och bröllop. Även disk och köksstäd förekommer. Tidigare erfarenhet krävs.
För högsäsongen:
Servis: Under de mest intensiva veckorna, vecka 28-32 så stärker vi upp teamet i restaurangens servis ytterligare.Det här teamet jobbar i olika pass under restaurangens öppettider. Så du kan jobba både frukost-, lunch- och kvällspass. Kassa/duka av/duka/diska. Vi ser gärna sökande både med och utan erfarenhet för att få ett bra team. För att jobba i servisen ser vi gärna att du har fyllt 18 år och du behöver vara tillgänglig under hela denna period.
Kontakta oss så tar vi det därifrån: jobb@warfsholm.se