Warfholm ligger i vintervila men själva blickar vi fram emot nästa säsong 2024. Vi startar lite mjukt redan i mars 2024. Vill du jobba med oss?

Vi är ett litet team som hjälps åt, vi gillar det vi gör och vi gillar våra gäster. Är det du som blir en del av vårt team nästa säsong?

Vår dag på Warfsholm startar redan tidigt med frukost till våra gäster. Fika och lunch tar vid där frukosten slutar. Gäster checkar ut och rum skall städas innan nya gäster checkas in. Eftermiddagsfika eller kanske någon lätt matbit fram tills kvällens middagsservering börjar. Var passar du in? 

Verkar detta vara något för dig? Kika isåfall till höger och kontakta oss –) 

Vi ses i sommar.

//Elin & Michael

 


 

Warfsholm söker ny Restaurangansvarig:

Visst stämmer det att tiden går fort när man har roligt. Och tre år har vi fått ha Jasper och Hanna hos oss på Warfsholm. Men inget varar för evigt och nu är det dags för dem att vandra vidare mot nya äventyr.

Så vi söker deras efterträdare:

Ansvarig för vår restaurang:

Vår restaurang är i gång från tidig morgon fram till kvällen. Under säsong är det varje dag. Vi serverar frukost, fika, lunch och middag. Vi arrangerar bröllop och andra fester, vi har konferensgrupper och andra företagsarrangemang.

Under högsäsong har vi mycket att göra och vi är såklart fler – viktigt att du har erfarenhet av att lära ut och lära upp ny personal – ibland är det första jobbet ett jobb hos oss på Warfsholm.

Du skall vara trygg i din roll som ledare i restaurangen. Det är till dig övrig personal vänder sig med frågor, det är till dig som vi delegerar. Vi ser gärna att du tidigare har lagt schema samt beställningar.

För tjänsten finns det möjlighet till boende.

Vi kommer att jobba nära ihop så för oss är det mycket viktiga roller vi söker.

//Elin & Michael

 

Kul att du är intresserad av att jobba med oss!

Inför säsongen 2024 söker vi följande tjänster:

Städ: vi städar hotellrum och stugor samt restaurang och övriga ytor. Erfarenhet krävs.

Café/servis dagtid: sälja fika och lunch till våra gäster. Kassa/duka av/duka/diska. Vi ser gärna sökande både med och utan erfarenhet för att få ett bra team.

Servis kväll: Servering av dryck och mat till våra gäster. Här behöver du vara över 18 år samt ha erfarenhet sedan tidigare.

Disk/diskplock: samt hjälp till köket. även här funkar det både med och utan tidigare erfarenhet

Kock: Laga mat till våra gäster. Lunch/kväll/beställningar såsom fester och bröllop. Även disk och köksstäd förekommer. Tidigare erfarenhet krävs.

+ köksansvarig och restaurangansvarig (med mer info här till vänster.)

 

Kontakt oss så tar vi det därifrån: jobb@warfsholm.se eller ring oss på 0498240010

Vi hörs / Michael o Elin