Till säsongen 2020 söker vi följande:
Kockar, Diskare, Servis, Cafépersonal, Receptionist samt Städpersonal.

Vi söker erfarna servitörer och servitriser för sommarens a la carte servering. I sommar kommer vi att ta vår restaurang till nya högre höjder med klassiker från det svenska och franska köket.

En bistro på den gotländska landsbygden, med alla de lokala fantastiska råvaror vår ö kan erbjuda. I köket och som servitör hos oss älskar du hög service och brinner för mat och dryck. Tidigt på morgonen börjar aktiviteten med vår frukost. Och sedan skall caféet öppna. Bakverk och sötsaker, smörgåsar och sallader. På eftermiddagen tar restaurangen vid. Både varmt, kallt och dessert.

Till köken söker vi nu: Köksmästare, Kockar och diskare.

Till vårt Café söker vi personal till både kassa, servering och diskplock. Vårt café har hög standard. Vi älskar närodlat, kvalité och hög nivå på service, Vi tänker att du som personal i caféet också kännetecknas av det.

MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE

Döp mailet till den tjänst du söker.

Jobb 2020

Reception

Till sommaren söker vi två receptionister som kan jobba både morgon middag eller kväll. Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet är mycket meriterande.
MAILA CV TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE
Märk mailet med reception som rubrik.

Kockar

Vi söker nu kollegaer till vårt kök.. Vi tror att du är i början av din kockkarriär och vill lära dig mer.

MAILA TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE,

Märk mailet med kockar som rubrik.

Housekeeping

Vi har 8 sviter och deluxe rum. 14 vackra hotellrum i vår park och 10 lägenheter. Vi behöver städpersonal under sommaren och även under resten av året då vi har öppet året runt.
MAILA TILL: JOBB@WARFSHOLM.SE,
Märk mailet med städ som rubrik.

 

Mångfald
För oss är mångfald viktigt, vi har flera anställningar som är nystartsjobb och vi tar gärna en aktiv roll för integration av våra medarbetare. Hos oss får du älska vem du vill och be till vilken gud du vill eller inte alls. Du får gärna komma från jordens alla hörn och vi ser gärna ansökningar från HBTQ personer.